Actuacions 2022

Torna a activitats de l’any en curs

 

HISTÒRIC DE CONCERTS – 2022

17 desembre: Cant de la Sibil·la al Masnou (Església de Sant Pere)

Representació del Cant de la Sibil·la, drama litúrgic de llarga tradició als territoris de parla catalana. Organitzat per Capitanes del Masnou i Cor Scandicus.

 

19 novembre: Les Fourchettes en concert

VII Festival de Música del Masnou

Única funció en concert de Les Fourchettes, quartet vocal de Barcelona format per quatre cantants procedents d’estils diferents (clàssic, jazz, musical i gòspel) unides per l’amor a la música vocal i especialitzades en interpretació de música a capella. El grup vocal femení N’Clau Vocal va obrir el concert amb un repertori fresc i modern.

 

12-13 novembre: Missa de la Coronació KV 317 (W.A. Mozart)

VII Festival de Música del Masnou

El públic va poder gaudir de dues funcions de la Missa de la Coronació KV 317, de W. A. Mozart. Una de les obres més brillants i madures del geni del classicisme, on el cor i els solistes s’alternen acompanyats de l’orquestra per oferir a l’oient un ventall de melodies expressives i d’alta intensitat.

Hi van participaran: Cor Scandicus, Cor de Cambra Diesi, orquestra de cambra (dir. M. Ángel Dionis) i solistes: Anna Guasch (soprano), Mariana Carrilho (mezzosoprano), Adrià Mas (tenor) i Lluís Vergés (baix).

 

9 OCTUBRE 2022

JORNADA DE PORTES OBERTES A EIXIDES I SAFAREIGS DEL MASNOU

Cor Scandicus va acompanyar amb música coral als visitants d’un dels safareigs de la ruta programada al Masnou: Safareig de la família Guerra-Benito (C. dels Mestres Villà, 91)

 

7 i 9 octubre 2022: MUSICAL SOUL SISTER

Lloc: Espai Escènic Iago Pericot – Ca n’Humet (El Masnou)

Col·laboració amb el Grup d’Aficionats al Teatre (GAT) del Masnou en aquesta versió del clàssic musical Sister Act.

 

3 juliol 2022 – FESTIVAL DE CANT CORAL DEL MARESME

Església Parroquial (Vilassar de Mar)

Cor Scandicus va participar en aquest concert coral organitzat per la Coral Englantina dins la programació de la festa major de Vilassar de Mar.

 

29 juny 2022 – MISSA DE FESTA MAJOR

Parròquia de Sant Pere (El Masnou)

Cor Scandicus va acompanyar l’Ofici Solemne de Festa Major de Sant Pere.

 

3 juny 2022 – PICTOFONIES: Què sentim? (La Unió – Teià)

Un passeig per les diferents passions humanes des de la música i la pintura. Col·laboració amb Cori Mercadé, artista, educadora i cantaire de Cor Scandicus.

 

28 maig 2022 – REQUIEM G. FAURÉ (Sant Pau del Camp – Barcelona)

Cor Scandicus i Cor de Cambra Diesi van interpretar el Rèquiem de G. Fauré en concert coral organitzat pel Cor Argentum.

 

7 maig 2022: REQUIEM DE G. FAURÉ (Sta. Maria del Pi)

Concert participatiu en col·laboració amb l’orquestra ARS TUNAE i COR DE CAMBRA DIESI a la Basílica de Santa Maria del Pi (Barcelona), in memoriam dels companys i familiars que ens han deixat durant la pandèmia.

 

27 febrer 2022: MISSA INTERNACIONAL – SAGRADA FAMÍLIA

Cor Scandicus va cantar durant la missa internacional del dia 27 de febrer a la Basílica de la Sagrada Família (Barcelona), acompanyats de l’orquestra Ars Tunae.

 

Aneu visitant la nostra web o espai a Facebook per estar al dia…