Música + Cultura = El Masnou

mcm-logo

*** PENDENT DE NOVA PROGRAMACIÓ I EMPLAÇAMENT ***

Entre els anys 2016 i 2017, Cor Scandicus va organitzar el cicle de concerts “Música + Cultura = El Masnou” amb l’objectiu d’enriquir el panorama musical i cultural amb un seguit d’actuacions de petit format. Els concerts van tenir lloc a la Sala Joan Comellas – Edifici Centre (El Masnou) els divendres seleccionats en horari de 20-21h.

Cicle obert a la participació d’artistes de nivell professional i finançat mitjançant l’aportació dels donatius del públic assistent. Al final de cada concert, hi havia l’oportunitat d’intercanviar opinions amb els artistes convidats i de brindar plegats amb una copa de cava.

ARXIU:

9 de juny 2017: Modus Operandi – La lírica de butxaca / “AL DENTE”

El grup MODUS OPERANDI-LA LÍRICA DE BUTXACA, sota la direcció de Pere-Mateu Xiberta, va oferir l’espectacle “AL DENTE”. Una interpretació de la música lírica d’un mode fresc, sense complexos i integrat en situacions o personatges que ens poden resultar familiars i coneguts per tots: la consulta d’un dentista, un restaurant, una escola, un plató de televisió…  

  

12 de maig 2017: III Festival de Música del MasnouCicle de concerts “Música + Cultura = El Masnou”

Segon concert del III Festival de Música del Masnou: Recital “Millet i la seva època”, repertori d’òpera i cançó amb la participació de la soprano Rocío Martínez i el baríton Àlex Sanmartí acompanyats al piano per Miguel Ángel Dionis.

La soprano Rocío Martínez i el baríton Àlex Sanmartí, amb Miguel Ángel Dionis al piano

17 de març de 2017: Concert de piano i veu amb Anaïs Oliveras (soprano), Àlex Sanmartí (baríton) i Pere-Mateu Xiberta (piano)

El quart concert del cicle “Música + Cultura = El Masnou” va comptar amb la participació de la soprano Anaïs Oliveras i el baríton Alex Sanmartí acompanyats al piano per Pere-Mateu Xiberta, que ens van interpretar un repertori líric i de cançó. El concert va clausurar la conferència “Llegat musical de Lluís Millet i Pagès” a càrrec d’Àlex Robles Fitó, coordinador de Catalunya Música, que donava el tret de sortida a les activitats de commemoració del 150è aniversari del neixement del mestre Lluís Millet.

Anaïs Oliveras (soprano)

 

Àlex Sanmartí (baríton)

Els protagonistas, d’esquerra a dreta: Pere-Mateu Xiberta (piano), Anaïs Oliveras (soprano) i Àlex Sanmartí (baríton)

 

17 de febrer de 2017: CONCERT DE VEU I PIANO AMB ESTER LECHA I ANNA GUASCH

Vam gaudir d’un concert en dues parts: una primera on la pianista masnovina Ester Lecha va interpretar un repertori de piano de diferents èpoques i estils i una segona part amb la soprano d’Alella Anna Guasch oferint un recital de cançó catalana acompanyada al piano per Ester Lecha.

mcm-concert-170217

foto-concert-170217

13 de gener de 2017: LES FOURCHETTES, quartet vocal a cappella

Les Fourchettes són un quartet vocal de Barcelona format per quatre cantants de diferents estils (clàssic, musical, jazz i gospel) unides per l’amor a la música vocal. L’any 2015 van presentar “A Capella!”, un espectacle en el que la veu és l’únic instrument i protagonista. Ens van oferir un repertori que va viatjar des de la música dels 50-60 fins adaptacions de grans èxits d’avui. Tot un plaer d’escoltar.

programa-concert-130117-2b

foto-concert-130117-1

16 desembre 2016: UNA VETLLADA DE CINEMA

Concert inaugural del cicle “Música + Cultura = El Masnou” amb Joan Espina al violí i Miguel Ángel Dionis al piano, que ens van oferir una interessant vetllada musical amb una selecció de bandes sonores de cinema.

mcm-concert-161216

img_7600

img_7595

img_7602