Actuacions 2018

Torna a activitats de l’any en curs

 

CONCERTS 2018

Enllaç a video d’activitats de Cor Scandicus – 2018:

 

RESUM DE CONCERTS – COR SCANDICUS 2018:

22 desembre 2018: Cantada de nadales a Residència Cugat Natura (Sant Cugat del Vallés).

 

2 desembre 2018: Cor Scandicus va cantar durant la Fira de Nadal del Masnou.

13 desembre 2018: CENTRE D’ACTIVITATS TERRAL (Barcelona)

COR SCANDICUS va tornar a actuar aquest Nadal a TERRAL, centre d’activitats del Raval de Barcelona on es desenvolupen programes orientats a proporcionar suport socioeducatiu a joves i dones, la majoria immigrants. Més informació de Terral: www.terral.org

 

20/21 octubre 2018: Concert al Teatre Micalet de València.

Cap de setmana de música i activitats culturals. Convidats per la Societat Coral el Micalet, vam actuar al Teatre Micalet i vam poder gaudir de la fantàstica ciutat de València amb els amics de la Coral Giner.

 

15 setembre 2018 – Església de Sant Pere (El Masnou)

Stabat Mater de Pergolesi en concert, versió per coral femenina i solistes

Concert de la secció femenina de Cor Scandicus amb les solistes Anna Guasch (soprano) i Ainhoa Aguilar (mezzosoprano), en col·laboració amb la Jove Orquestra de Cambra del Masnou i José Ramón Carbajal al piano.

 

27 juny 2018: Concert de Festa Major del Masnou (Pati de Can Malet)

Concert durant la celebració de les festes de Sant Pere, on el públic va poder gaudir d’un repertori de coneguts musicals i altres clàssics.

 

26 maig 2018: GALA LÍRICA (IV Festival de Música del Masnou)

Segon espectacle de la quarta edició del Festival de Música del Masnou, organitzat per Cor Scandicus. Després de la gran acollida de la gala lírica que es va poder gaudir al festival de l’any 2015, vam tornar a comptar amb un repartiment de luxe per aquesta nova edició: les sopranos Laura del Río i Rosa Mateu, amb el tenor Carlos Cosías, acompanyats al piano per Miguel Ángel Dionis i amb la participació de Cor Scandicus, interpretant clàssics d’òpera i sarsuela.

CARTELL GALA LÍRICA
 

 

 

19 maig 2018: WE LOVE MUSICALS (IV Festival de Música del Masnou)

WE LOVE MUSICALS ens va fer viatjar pels musicals més emblemàtics de la ma de Cor Scandicus i les corals barcelonines Loiola’s Sound i Ramones Gospel Choir. Més de 70 cantaires van fer vibrar al públic acompanyats per banda de músics en directe i d’un grup d’actors que ens van oferir un espectacle fresc i divertit on el públic va participar de forma activa.

 

 

 

18 març 2018: Stabat Mater de Pergolesi (Parróquia de Sant Pere – El Masnou)

Concert interpretat per Anna Guasch (soprano), Ainhoa Aguilar (mezzosoprano) i José Ramón Carbajal (piano), amb gran acollida i valoració del públic assistent. Programada novament pel 15 de setembre i interpretada pels mateixos artistes amb la participació de Cor Scandicus i la Jove Orquestra de Cambra del Masnou.
 

 

10 febrer 2018 – Gloria de Vivaldi a la Parròquia de Santa Eulàlia-Vilapicina (Barcelona)

Celebració de la festivitat de Santa Eulàlia. Gloria RV589 de A. Vivaldi en concert amb Cor Scandicus, Loiola’s Sound i la Jove Orquestra de Cambra del Masnou. 

Soprano: Paula Sánchez-Valverde

Mezzosoprano: Numil Guerra

 
 

 

Aneu visitant la nostra web o espai a Facebook per estar al dia…