Concerts i projectes

Pots escoltar i veure algunes de les actuacions de Cor Scandicus al seu canal de Youtube:  

Des del seu inici, COR SCANDICUS ha participat activament en projectes de diferent caire. La voluntat de Cor Scandicus és fomentar i participar als principals esdeveniments culturals del Masnou i poblacions de l’entorn, col·laborant amb altres entitats i ampliant el seu àmbit d’actuació progressivament.

L’any 2015, COR SCANDICUS engega el projecte del Festival de Música del Masnou i el Concurs Internacional de Composició Coral “Música Coral al Masnou”.

L’any 2016, COR SCANDICUS impulsa el cicle de concerts “Música + Cultura = El Masnou”. Pendent de nova programació.

Enllaç activitats i concerts 2011-2013

Enllaç activitats i concerts 2014

Enllaç activitats i concerts 2015

Enllaç activitats i concerts 2016

Enllaç activitats i concerts 2017

Logo Festival

FESTIVAL DE MÚSICA DEL MASNOU

CONCURS INTERNACIONAL DE COMPOSICIÓ CORAL “MÚSICA CORAL AL MASNOU”

Propers concerts i projectes:

 

Nadal 2018:

DIUMENGE 2 DESEMBRE – 18h: Cor Scandicus va cantar durant la Fira de Nadal del Masnou.

 

DIJOUS 13 DESEMBRE – 18:45h: COR SCANDICUS torna a actuar aquest Nadal a TERRAL, centre d’activitats del Raval de Barcelona on es desenvolupen programes orientats a proporcionar suport socioeducatiu a joves i dones, la majoria immigrants. Més informació de Terral: www.terral.org

 

DISSABTE 22 DESEMBRE – Tarda: Participem de la celebració de Nadal a la Residència Cugat Natura (Sant Cugat del Vallés).

 

TEMPORADA 2019: Interpretarem el Réquiem de G. Fauré al V Festival de Música del Masnou (tardor 2019) en format participatiu. Si vols participar, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

 

Concerts anteriors (2018):

 

20/21 octubre 2018: Concert al Teatre Micalet de València.

Cap de setmana de música i activitats culturals. Convidats per la Societat Coral el Micalet, vam actuar al Teatre Micalet i vam poder gaudir de la fantàstica ciutat de València amb els amics de la Coral Giner.

 

 

15 setembre 2018 – Església de Sant Pere (El Masnou)

Stabat Mater de Pergolesi en concert, versió per coral femenina i solistes

Concert de la secció femenina de Cor Scandicus amb les solistes Anna Guasch (soprano) i Ainhoa Aguilar (mezzosoprano), en col·laboració amb la Jove Orquestra de Cambra del Masnou i José Ramón Carbajal al piano.

 

27 juny de 2018: Concert de Festa Major del Masnou (Pati de Can Malet)

Concert durant la celebració de les festes de Sant Pere, on el públic va poder gaudir d’un repertori de coneguts musicals i altres clàssics.

 

 

26 maig de 2018 – Espai Escènic Ca n’Humet (El Masnou): GALA LÍRICA – IV Festival de Música del Masnou

Segon espectacle de la quarta edició del Festival de Música del Masnou, organitzat per Cor Scandicus. Després de la gran acollida de la gala lírica que es va poder gaudir al festival de l’any 2015, vam tornar a comptar amb un repartiment de luxe per aquesta nova edició: les sopranos Laura del Río i Rosa Mateu, amb el tenor Carlos Cosías, acompanyats al piano per Miguel Ángel Dionis i amb la participació de Cor Scandicus, interpretant clàssics d’òpera i sarsuela.

 

CARTELL GALA LÍRICA

Moment de la gala lírica amb tots els participants

 

19 maig de 2018 – Espai Escènic Ca n’Humet (El Masnou): WE LOVE MUSICALS (IV Festival de Música del Masnou)

WE LOVE MUSICALS ens va fer viatjar pels musicals més emblemàtics de la ma de Cor Scandicus i les corals barcelonines Loiola’s Sound i Ramones Gospel Choir. Més de 70 cantaires van fer vibrar al públic acompanyats per banda de músics en directe i d’un grup d’actors que ens van oferir un espectacle fresc i divertit on el públic va participar de forma activa.

CARTELL MUSICALS

 

Moment de l’espectacle “WE LOVE MUSICALS”

 

Moment de l’espectacle “WE LOVE MUSICALS”

 

18 de març 2018: Stabat Mater de Pergolesi (Parróquia de Sant Pere – El Masnou)

Concert interpretat per Anna Guasch (soprano), Ainhoa Aguilar (mezzosoprano) i José Ramón Carbajal (piano), amb gran acollida i valoració del públic assistent. Programada novament pel 15 de setembre i interpretada pels mateixos artistes amb la participació de Cor Scandicus i la Jove Orquestra de Cambra del Masnou.

 

Stabat Mater – Pergolesi en concert (18 Març, 2018)

 


10 de febrer 2018 – Parròquia de Santa Eulàlia-Vilapicina (Barcelona)

Celebració de la festivitat de Santa Eulàlia. Gloria RV589 de A. Vivaldi en concert amb Cor Scandicus, Loiola’s Sound i la Jove Orquestra de Cambra del Masnou. 

Soprano: Paula Sánchez-Valverde

Mezzosoprano: Numil Guerra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aneu visitant la nostra web o espai a Facebook per estar al dia…

Anuncis