El Masnou canta al Nadal

CONCURS “EL MASNOU CANTA AL NADAL” – EDICIÓ 2020

El concurs “El Masnou canta al Nadal”, edició 2020, és de lliure participació, sense límit d’edat ni procedència i no comporta cap despesa en drets d’inscripció. Els concursants poden ser individuals o en grup, sense límit de número i és oberta a concursants professionals i amateurs en les respectives modalitats.

La temàtica de les obres ha d’estar relacionada amb el Nadal, han de tenir una durada mínima de 2 minuts i màxima de 5 minuts. No hi ha limitació d’idioma, encara que es donarà preferència a les obres en català, castellà o anglès. Les obres presentades hauran de ser originals o bé harmonitzacions i arranjaments d’obres tradicionals o exemptes de dret d’autor, inèdites i no premiades amb anterioritat en cap altre concurs. Queden excloses les interpretacions, harmonitzacions o arranjaments per les que es puguin exigir drets d’autor.

Les obres participants a l’edició 2020 del concurs “EL MASNOU CANTA AL NADAL” s’han de rebre amb data i hora límit 8 de desembre de 2020 a les 23:59h.

El jurat seleccionarà un primer, segon i tercer premi per cada modalitat. Els tres premis per cada modalitat constaran d’un lot de productes per valor mínim de mercat:

  • Primers premis: 400€
  • Segons premis: 200€
  • Tercers premis: 100€

L’atorgament dels premis del I concurs “El Masnou canta al Nadal” es farà en el marc de la celebració de les festes de Nadal 2020 i anirà acompanyat de la interpretació i/o emissió en directe de les obres guanyadores.

MODALITATS DEL CONCURS:

MODALITAT 1: Obres creades i interpretades per concursants adults, ja sigui individualment o en grup. En aquesta modalitat el creador ha de ser el mateix intèrpret o formar part del grup que interpreti l’obra.

MODALITAT 2: Obres creades i interpretades per concursants professionals, ja sigui individualment o en grup. En aquesta modalitat el creador ha de ser el mateix intèrpret o formar part del grup que interpreti l’obra.

MODALITAT 3: Obres interpretades per concursants infantils, siguin individuals o en grup, siguin professionals o amateurs. En aquesta modalitat, tots els participants han de ser menors d’edat. Encara que l’obra pot ser creada per un adult, es valorarà la creació o adaptació per part dels menors participants.

Per a més detalls, consultar les bases complertes.

Formulari d’inscripció (s’obre nova pantalla al navegador)