El Masnou canta al Nadal

“EL MASNOU CANTA AL NADAL” – EDICIÓ 2020

L’entitat Cor Scandicus organitza el concurs “El Masnou canta al Nadal” amb l’objectiu de fomentar la creació i interpretació musical, així com la dinamització de les festes de Nadal del Masnou.

L’idea d’organitzar el concurs “El Masnou canta al Nadal” neix durant la crisi sanitària causada pel virus Covid-19 al 2020 i amb la finalitat de ser un contrapunt a la crisi social i cultural esdevinguda al llarg de l’any. En funció de l’èxit i la repercussió social que tingui el concurs, Cor Scandicus es plantejarà tornar a convocar noves edicions en el futur.

VEREDICTE I CONCURSANTS GUANYADORS

ENHORABONA ALS GUANYADORS!

MODALITAT 1: Obres creades i interpretades per concursants adults amateurs, ja sigui individualment o en grup. En aquesta modalitat el creador ha de ser el mateix intèrpret o formar part del grup que interpreti l’obra.

Enllaç al video N’Clau Vocal – “El desembre congelat”

Enllaç al video Eli Fernández – “Dime Niño, de quién eres”

MODALITAT 2: Obres creades i interpretades per concursants professionals, ja sigui individualment o en grup. En aquesta modalitat el creador ha de ser el mateix intèrpret o formar part del grup que interpreti l’obra.

Enllaç al video Tina Riobo – “Ojalá”

MODALITAT 3: Obres interpretades per concursants infantils, siguin individuals o en grup, siguin professionals o amateurs. En aquesta modalitat, tots els participants han de ser menors d’edat. Encara que l’obra pot ser creada per un adult, es valorarà la creació o adaptació per part dels menors participants.

Enllaç al video Club Voleibol Masnou – “Noche anunciada”